Antena 3 CNN Actualitate Doi turişti au rămas blocaţi în Munţii Bucegi după ce au părăsit traseul marcat

Doi turişti au rămas blocaţi în Munţii Bucegi după ce au părăsit traseul marcat

Doi turişti au rămas blocaţi în Munţii Bucegi după ce au părăsit traseul marcat
Sursa foto: Foto: schi-romania.blogspot.com
19 Iun 2011   •   12:57

Un bărbat şi fiica sa în vârstă de 11 ani au rămas blocaţi, duminică, în Munţii Bucegi, după ce au ieşit de pe traseul marcat pe Valea Caraimanului şi au ajuns deasupra unei prăpăstii adânci, la ora transmiterii acestei ştiri salvamontiştii din Buşteni aflându-se în căutarea lor.
   
Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvamontiştii au fost solicitaţi să intervină, duminică, pentru recuperarea a doi turişti din Bucureşti care au rămas blocaţi în Masivul Bucegi după ce au ieşit de pe traseul marcat pe Valea Caraimanului, informează Mediafax..
   
Cei doi turişti, tată şi fiu în vârstă de 42, respectiv 11 ani, au sunat la dispeceratul Salvamont şi au spus că se află deasupra unei prăpastii adânci şi nu pot înainta şi nici nu se pot întoarce, a afirmat Haiduc.
 
În acest moment, echipele Salvamont Buşteni se află în căutarea celor doi.
   
Sâmbătă seară, o femeie din Bucureşti şi fiul ei au urcat pe Valea Caraimanului şi au solicitat intervenţia Salvamont întrucât nu au mai putut înainte din cauza epuizării fizice. Tot sâmbătă seară, alţi doi turişti au rămas blocaţi în zona Brâul Răducu, în apropierea Văii Caraimanului, ei fiind recuperaţi de către salvamontişti.

×
Subiecte în articol: turisti salvamontisti busteni muntii bucegi
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close