Antena 3 CNN Actualitate Doina Melinte este, oficial, noul secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului

Doina Melinte este, oficial, noul secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului

Doina Melinte este, oficial, noul secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului
31 Iul 2009   •   16:54

Doina Melinte este noul secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului. Decizia de numire în funcţie a fost semnată vineri de către premierul Emil Boc. Postul de secretar de stat rămas liber pe 10 iulie, după demisia lui Octavian Belu, i-a fost propus Doinei Melinte de către noul ministru, Sorina Plăcintă. Aceasta le mai contactase pe Mariana Bitang şi Elena Frâncu, însă acestea au refuzat funcţia.

"Există multe probleme în sport, nu doar una sau două. Iar primele pe care va trebui să ne concentrăm, din punctul meu de vedere, se leagă de scăderea numărului sportivilor, desfiinţarea a numeroase baze sportive, profesionismul celor care predau educaţie fizică, dar şi numărul scăzut al acestora, precum şi reînfiinţarea competiţiilor şcolare şi consolidarea sportului de masă", a declarat, în urmă cu câteva zile, Doina Melinte.

La fel ca şi predecesorul său, Octavian Bellu, fosta atletă Doina Melinte este o figură emblematică a sportului românesc. Atleta a fost medialiată cu aur şi argint, la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 1984.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close