Antena 3 Actualitate Doina Pană, declarații după audierea de la DIICOT: „Eu bănuiesc de mult pe cineva”

Doina Pană, declarații după audierea de la DIICOT: „Eu bănuiesc de mult pe cineva”

01 Iul 2019   •   14:55
Doina Pană, declarații după audierea de la DIICOT: „Eu bănuiesc de mult pe cineva”
Sursa foto: Foto: Wikipedia.org

UPDATE Fostul ministru al Apelor şi Pădurilor Doina Pană a declarat luni că bănuieşte pe cineva în dosarul otrăvirii sale cu mercur, însă nu vrea să spună despre cine este vorba pentru că trebuie să existe dovezi. 

Doina Pană s-a prezentat luni la sediul DIICOT, pentru a studia dosarul deschis in rem, după ce a reclamat că ar fi fost otrăvită cu mercur. 

Întrebată de un jurnalist dacă bănuieşte pe cineva, Doina Pană a răspuns: „Da. Eu bănuiesc de mult, dar nu pot să mă pronunţ, pentru că trebuie să existe dovezi în sensul ăsta. Ce pot să fac este să spun tot ce ştiu”.

----------------------------

UPDATE Fostul ministru al Apelor și Pădurilor Doina Pană, Doina Pană, a fost audiată luni la sediul DIICOT în dosarul deschis in rem în cazul otrăvirii cu mercur.

Aceasta a declarat că a fost chemată de mai multe ori și a primit și o copie după dosar.

„ Am fost de patru sau cinci ori la DIICOT, mi-au dat și o copie după dosar. Este dreptul meu. De câte ori au o nelămurire și vor să o clarifice, mă invită. Se cercetează fapta, lucrula acesta nu înseamnă că persoanele deja audiate nu sunt considerate în cercul de suspecți. Ancheta avansează și s-a accelerat”, a declarat Doina Pană pentru Antena 3.

În ceea ce privește felul în care a fost otrivită cu mercur, Doina Pană a subliniat că nu are detaliile despre felul în care ar fi fost otrivită și cum mercurul a ajuns în organismul său.

----------------------------

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor Doina Pană, Doina Pană, a fost audiată luni la sediul DIICOT în dosarul deschis in rem în cazul otrăvirii cu mercur.

Citește Și Dezvăluiri incredibile. Fost ministru, intoxicat cu mercur

Potrivit primelor informații, Doina Pană a venit la DIICOT la cererea sa pentru a vedea stadiul dosarului.

La începutul lunii februarie 2018, Poliția a trimis procurorilor o sesizare, după ce Doina Pană a fost intoxicată cu mercur.

Doina Pană acuză că a fost otrăvită cu mercur în timpul în care era ministrul Apelor.

IML a confirmat nivelul ridicat de mercur în urma expertizei. Tot atunci, a fost începută urmărirea penală in rem pentru constituirea unui grup infracțional organizat și tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: DIICOT Doina Pana Mercur

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close