Antena 3 CNN Actualitate Doliu în familia regală a României! A murit Paul Bandram, cel mai tânăr văr primar al Regelui Mihai

Doliu în familia regală a României! A murit Paul Bandram, cel mai tânăr văr primar al Regelui Mihai

Familia Regală a României este în doliu! Paul Bandram, cel mai tânăr văr primar al Regelui Mihai, s-a stins din viață la 72 de ani.

Doliu în familia regală a României! A murit Paul Bandram, cel mai tânăr văr primar al Regelui Mihai
17 Mai 2020   •   20:07

Anunţul a fost făcut chiar de Casa Regală. „Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu mare tristeţe trecerea la cele veşnice a celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram

Fiu al Alteţei Sale Regale Principesa Ecaterina a Greciei şi Danemarcei (sora mezină a Reginei-Mamă Elena) şi a lui Richard Brandram, ofiţer în Armata Marii Britanii, Paul Brandram s-a născut la 1 aprilie 1948 şi a profesat întreaga sa viaţă în City of London, în domeniul financiar şi bancar.

Majestatea Sa Margareta și surorile sale au cunoscut bine pe vărul tatălui lor, care era apropiat ca vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta și Elena. Paul Brandram a fost adesea invitat de mătușa sa, Regina-Mamă Elena, la Villa Sparta de la Florența, ocazii cu care se revedea cu Regele Mihai, Regina Ana și întreaga familie. Majestatea Sa Margareta, care a locuit la Villa Sparta, a petrecut vacanțele împreună cu Principesa Ecaterina și fiul ei, Paul.

Paul Brandram fost o personalitate discretă, generoasă și profund legată de familie.

Majestatea Sa și Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanțe soției celui dispărut, dna Katherine Brandram.

Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, a informat Casa Regală pe site-ul său oficial.

Și Regina Sofia și-a anunțat regretul pentru pierderea vărului său. 

×
Subiecte în articol: Paul Bandram
Parteneri
Cod GALBEN de ploi torențiale, vijelii și grindină în 14 județe!
x close