Antena 3 CNN Actualitate Doliu în lumea muzicii. Dirijorul Camil Marinescu a murit de coronavirus

Doliu în lumea muzicii. Dirijorul Camil Marinescu a murit de coronavirus

Dirijorul Camil Marinescu, în vârstă de 55 de ani, a murit de COVID-19. Dirijorul era internat de trei săptămâni la Spitalul Victor Babeş din Capitală, după ce s-a infectat cu noul virus.

Doliu în lumea muzicii. Dirijorul Camil Marinescu a murit de coronavirus
de Mirabela Vasile    |    27 Iul 2020   •   13:25

Maestrul s-a stins astăzi, la primele ore ale dimibneţii, pe patul de spital. Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare de fratele dirijorului.

Camil Marinescu a studiat la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, la clasa de fagot şi a fost dirijor la Opera Naţională din Bucureşti până în 2001.

Activitatea sa profesională s-a bucurat de succes în numeroase turnee în SUA, Canada, Franţa, Austria, Spania, Italia, Mexic, Elveţia, Rusia, Australia, China, Marea Britanie, Israel. 

Mesajul cutremurător lăsat de fratele său

”Iubitul meu frate, Camil Marinescu.Din păcate după o lupta de trei săptămâni cu virusul Covid-19 , iubitul meu frate ne-a părăsit astăzi la ora 6 am.Îmi cer scuze dar nu pot să-mi exprim durerea sau sa comunic , dacă nu răspund la mesaje va rog frumos sa ma scuzațiDumnezeu să-l odihnească in Pace!!!R.I.P ”, se arată în mesajul acestuia.

×
Subiecte în articol: Camil Marinescu coronavirus
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close