Antena 3 CNN Actualitate Doliu în lumea muzicii românești. Un cunoscut interpret s-a stins din viață

Doliu în lumea muzicii românești. Un cunoscut interpret s-a stins din viață

Doliu în lumea muzicii românești. Un cunoscut interpret s-a stins din viață
Sursa foto: Foto: Nelu Sarbu/ Facebook
31 Ian 2018   •   21:57

În urmă cu câteva zile, Nelu Sârbu, un interpret îndrăgit de muzică populară, a murit. Acesta fusese internat în spital chiar cu o zi înainte să treacă în nefiinţă.

Nelu Sârbu s-a stins din viaţă la vârsta de 61 de ani. Îndrăgitul interpret de muzică populară a fost internat în spital, cu o zi înainte să moară. 

Potrivit adevarul.ro, Nona Anton, fiica artistului, a relatat că acesta s-a simţit rău, iar soţia sa a sunat de urgenţă la Ambulanţă. Acesta s-a stins din viaţă la nici o zi după ce a fost internat în spital, pe data de 28 ianuarie. 

"Pe 27.01.2018, dimineaţa, mama a chemat Ambulanţa. Tata acuza umflături, transpiraţie şi tuse. A venit un echipaj şi i-a preluat pe amândoi la spital cu viroză. În spital i-au făcut o glucoză, iar pe la ora 12.30-13.00 au venit acasă amândoi. Apoi, tata scuipa sânge şi i-am spus că nu este de bine, hai să chemăm iar ambulanţa. Când am chemat iar ambulanţa, la 15.30, ne-au spus că au mai venit o dată dimineaţă şi că «ce faceţi cu Ambulanţa, taxi?». I-am făcut valiza, i-am luat pijamale, pe bună bază că îl internează. Un om care scuipă sânge nu poţi să-i dai drumul acasă. L-au dus înapoi la urgenţe unde i-au făcut glucoză şi un calmant. Tata spunea «mă doare în stânga, nu mai pot, nu mai pot»", a declarat Nona Anton, fiica artistului. 

×
Subiecte în articol: doliu muzica
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close