Antena 3 CNN Actualitate Doliu în politica românească. Un fost secretar de stat s-a stins din viață

Doliu în politica românească. Un fost secretar de stat s-a stins din viață

Doliu în politica românească. Un fost secretar de stat s-a stins din viață
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Oct 2017   •   21:10

Doliu în politica românească. Maria Muga, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, s-a stins din viață.

"Vine o zi când lăsăm totul si plecam. Nu ne anunta nimeni inainte ca... vom pleca. S-a stins din viata doamna Maria Muga cea care a fost ministrul muncii pana in aprilie 2007.

Nu mi-a făcut nici bine, nici rau dar, mi-a fost profesor la master. Cand am absolvit, mi-am dat seama ca eram singura înscrisă la master Inspecția Socială care nu dețineam funcție de director si m-am descurcat foarte bine la toate examenele 9 sau 10. Doar la materia predată de dansa... am avut un 7. Am suferit mult atunci, in timp mi-am dat seama ca avea pretentii la mine. Dumnezeu sa o odihnească in pace! Condoleante familiei", a transmis Ionica Tarău pe Facebook.

Pagina sa de pe rețeaua de socializare este plină de mesaje de condoleanțe.

"Dumnezeu să vă odihnească în pace și să vă lumineze calea spre veșnicie! Vă vom păstra în amintire ca mentor vocațional și formator de profesioniști!"; "Astăzi ai plecat fără să te uiți înapoi, lăsând în urma fiica, soțul și cei mai scumpi nepoți. N-am să te uit niciodată, scumpa mea nășică. Dumnezeu să te odihnească", "Dumnezeu să o ierte și să o odihnească! Un om extraordinar, o mamă deosebită, o prietenă adevărată! - au fost doar câteva dintre mesajele postate după ce Maria Muga a murit.

×
Subiecte în articol: secretar de stat deces
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close