Antena 3 CNN Actualitate Doliu în presă. Un director de ziar a murit la 56 de ani

Doliu în presă. Un director de ziar a murit la 56 de ani

Este doliu în presa de la noi, după ce un director de ziar s-a stins din viaţă fulgerător, în noaptea de miercuri spre joi. 

Doliu în presă. Un director de ziar a murit la 56 de ani
Sursa foto: Pixabay
de Denisa Nedelcu    |    23 Iul 2020   •   14:45

Daniel Dinea era director executiv al ziarului Ziua de Cluj şi a trecut la cele veşnice miercuri noapte. Avea numai 56 de ani.

"Redacţia Ziua de Cluj anunţă cu durere dispariţia fulgerătoare a colegului nostru Daniel Dinea, care a trecut la Domnul în această noapte.

Va rămâne mereu în inimile noastre în primul rând drept un coleg minunat, un suflet bun, mereu dispus să asculte şi să ajute.

A fost un prieten al tuturor celor care aveau nevoie de o vorbă bună sau de un sfat, iar acest lucru spune totul despre el. Lipsa lui va fi resimţită mereu în redacţia ZIUA de CLUJ şi în inimile noastre.

Daniel Dinea a mai lucrat la Pro TV şi Clujeanul

Cu firea sa calmă şi calculată, Daniel Dinea a condus ZIUA de CLUJ spre succes şi lasă în urma sa o moştenire pe care noi, colegii şi prietenii lui, o vom duce mai departe.

Ai lăsat un gol imens în inimile noastre, Daniel!

Dumnezeu să te aibă în pază!", scrie zcj.ro.

Daniel Dinea a lucrat la mai multe trusturi de presă din Cluj-Napoca şi, în cariera sa, a mai lucrat la Pro TV, Clujeanul, Ziarul Clujeanului și Viața Clujeanului.
 

×
Subiecte în articol: Daniel Dinea
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close