Antena 3 CNN Actualitate Doliu în sistemul medical. Primul medic din Maramureş care a pierdut lupta cu coronavirusul

Doliu în sistemul medical. Primul medic din Maramureş care a pierdut lupta cu coronavirusul

Încă un medic din România a fost răpus de coronavirus. De data aceasta, este vorba despre un medic de familie din Maramureș, un bărbat în vârstă de 64 de ani, care suferea şi de alte boli asociate, în afara virusului pe care l-a contractat.

Doliu în sistemul medical. Primul medic din Maramureş care a pierdut lupta cu coronavirusul
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    02 Iul 2020   •   16:35

Doctorul de familie Nicolae S. a decedat joi şi era internat pe secţia ATI a Spitalului suport din Baia Mare, din data de 25 iunie. Echipa de medici şi, todată, colegi ai săi, a făcut tot ce a putut pentru victimă, însă acesta nu a mai rezistat în lupta cu Sars CoV-2, potrivit ziarmm.ro.

Acesta este cel de-al șaptelea deces din Maramureș cauzat de COVID-19 și primul medic din județ care a pierdut lupta cu virusul. Se pare că celelalte boli de care suferea i-au agravat starea de sănătate.

Creşte numărul bolnavilor de COVID

Un număr de 450 de cazuri de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, precum și 20 de decese, a anunţat, joi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS). De asemenea, a crescut şi numărul pacienților aflați la terapie intensivă.

În total, până joi, 2 iulie, pe teritoriul României au fost confirmate 27.746 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre acestea, 1.687 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit, iar 20.433 au fost externate.
 

×
Subiecte în articol: Maramureș medic coronavirus
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close