Antena 3 CNN Actualitate Dolj. Medicul acuzat de uciderea unui tânăr într-un accident rutier a fost eliberat

Dolj. Medicul acuzat de uciderea unui tânăr într-un accident rutier a fost eliberat

Dolj. Medicul acuzat de uciderea unui tânăr într-un accident rutier a fost eliberat
14 Dec 2008   •   19:43

Medicul acuzat că a ucis un tânăr de 29 de ani, după ce a intrat cu maşina pe trotuar, este liber. Judecătorii Tribunalului Dolj au dat sentinţa, joi seară. Magistraţii consideră că şoferul nu reprezintă un pericol social.
Hotărârea a venit la două zile după ce Judecătoria Craiova decisese ca acesta să rămână în arest. Familia victimei spune că totul s-a făcut în mare taină, pentru că nici măcar avocaţii n-ar fi fost citaţi la recurs.
La prima înfăţişare, mama lui Lucian, tânărul ucis, era convinsă că cel care i-a omorât copilul îşi va petrece măcar Sărbătorile în arest.
După şapte ore de deliberări, Judecătoria Craiova a decis că Adrian Cocoană nu merita să fie liber pentru că ar fi fost un pericol social. Imediat avocaţii lui au depus recurs.
De aici, însă, totul s-a precipitat. Dosarul a ajuns în timp record la Tribunalul Dolj. În câteva ore, magistraţii au hotărât să judece cauza, deşi era sâmbătă şi programul obişnuit nu includea decât urgenţe. Magistraţii au decis că şoferul nu reprezintă un pericol social şi l-au eliberat.
În urmă cu patru luni, Lucian Reja a fost ucis de o maşină care a intrat pe trotuar. Martorii au spus atunci că şoferul a fugit de la locul accidentului fără să se uite la victimă. După 24 de ore, Adrian Coacoană s-a predat poliţiştilor.
Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close