Antena 3 CNN Actualitate Dorel Vişan: "Nu mi-e frică de COVID. Este un virus al răcelii, care nu e natural. Vaccinul, o pornire neghioabă a ştiinţei!"

Dorel Vişan: "Nu mi-e frică de COVID. Este un virus al răcelii, care nu e natural. Vaccinul, o pornire neghioabă a ştiinţei!"

Dorel Vişan a explicat, într-o intervenţie în direct la Antena 3, de unde vin rezervele sale faţă de vaccinul anti-COVID, după o serie de afirmaţii pe care actorul le-a făcut în spaţiul public şi care au stârnit consternare.

Dorel Vişan: "Nu mi-e frică de COVID. Este un virus al răcelii, care nu e natural. Vaccinul, o pornire neghioabă a ştiinţei!"
de Adrian Iclozan    |    04 Ian 2021   •   12:40

Pe scurt, Dorel Vişan, 83 de ani, cu o prodigioasă carieră în teatru şi televiziune, nu are încredere în vaccinul anti-COVID deoarece acesta ar fi susceptibil să producă modificări genetice.

Pe reputatul actor nu l-au convins nici explicaţiile specialiştilor, care spun că tehnologia ARN mesager nu interferază cu informaţia genetică din celulele umane.

Vişan se bazează foarte multe pe lecturile sale şi pe credinţa sa, după cum a mărturisit, luni, într-un dialog cu Ana Iorga la Antena 3:

Dorel Vişan: Ştiinţa este o sabie cu două tăişuri

"Sunt convingerile mele din lecturi, discuţii, pentru că, la ora actuală, sunt foarte multe intervenţii ale unor oameni care-şi dau cu părerea (...) Pornesc de la faptul că ştiinţa este o sabie cu două tăişuri. Robert Charroux (n.r. autor francez susţinător al teoriilor referitoare la extratereştrii antici) spunea că puţinii oameni rămaşi după marile catastrofe ale lumii au lăsat vorbă generaţiilor viitoare să se ferască de două lucruri, de foc şi de ştiinţă. Ştiinţa poate avea şi un tăiş care nu este bun atunci când nu trece printr-un filtru moral.

(Referitor la faptul că vaccinul anti-COVID ar provoca sterilitate)

Este o problemă mai amplă şi porneşte de la faptul că în celula umană există toate informaţiile vieţii puse acolo de cel care poate face viaţă. Ştiinţa, deocamdată, nu poate face viaţă şi nu poate explica cum se poate face viaţă din materie moartă şi nici nu poate să-şi permită să spună că aceasta ar exista într-o formă supra-sensibilă, la care noi nu avem acces. E o problemă ceva mai complicată. Eu nu am lansat un gând al meu împotriva vaccinării.

Dorel Vişan: Vaccinul, o pornire neghioabă a ştiinţei, care poate provoca mutaţii precum s-a întâmplat la roşii şi castraveţi

Vaccinarea este un lucru pe care trebuie să-l faci atunci când ai o boală. Dar accest vaccin care este folosit acum încă nu este explicat. Atâta timp cât el se amestecă în informaţia din celulă, în credinţa mea, este o pornire neghioabă a ştiinţei, care poate provoca modificări genetice, aşa cum a făcut la roşii, la castraveţi.

Şi trebuie să să ne întrebăm dacă aceste mutaţii genetice care s-au făcut la legume sunt folositoare pentru om, adică dacă acele legume mai sunt sau nu bune. Aceeşi problemă este şi cu viaţa.

(Întrebat dacă se vaccinează)

Dorel Vişan: Puterea mea de apărare se bazează pe auto-masaj energetic

Deocamdată, nu. Nici n-am nevoie să mă vaccinez. Eu îmi conduc puterea de apărare a corpului prin nişte exerciţii pe care le fac, pe bază de auto-masaj energetic. Noi suntem energie. Noi suntem informaţie. Fizica cuantică spune că, deşi noi ne simţim tari, cu oase, piele şi carne, suntem 99,99% vid. Sub 1% este materie.

Nu mi-e frică de acest virus. Este un virus al răcelii, care nu este natural. Şi un copil sugar ar şti (...) Au murit foarte mulţi oameni, dar nu mai mulţi decât de alte boli.

Fiecare îşi hotărăşte soarta singur.E ca şi cum cineva care ar vrea să se sinucidă te întreabă dacă eşti de acord sau nu. 'Treaba dumitale!' (...) Am să explic odată acest lucru, pe baza corespondenţelor mele din Japonia şi din lecturile mele despre viaţă şi despre celula umană: ce greşeală şi ce nebunie ar fi dacă omul ar umbla la informaţia din ADN", a spus Vişan.

Context: Dorel Vişan este autorul unor afirmaţii recente care au stârnit controverse în spaţiul public.

Astfel, într-o emisiune televizată, Vişan a susţinut că virusul SARS-CoV-2 ar fi fost creat în laborator, că femeile vor deveni sterile în 14 ani iar viaţa pe Pământ va fi refăcută de extratereştri. Actorul se arată convins că oamenii de ştiinţă conspiră pentru a ne transforma radical. ''Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon'', a spus Vişan, estimând că scopul vaccinului ar fi acela ca, prin sterilizarea femeilor, planeta să poată fi repopulată de extratereştri.

×
Subiecte în articol: Dorel Vişan COVID-19
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close