Antena 3 CNN Actualitate Dorian Popa, printre cei păcăliți de Călin Donca, milionarul acuzat de evaziune: "Sunt șocat! Nu răspunde nimeni la telefon"

Dorian Popa, printre cei păcăliți de Călin Donca, milionarul acuzat de evaziune: "Sunt șocat! Nu răspunde nimeni la telefon"

Dorian Popa se numără printre cei care au căzut în plasa lui Călin Donca, milionarul acuzat de evaziune. Artistul spune că este șocat, dar și îngrijorat în legătură cu sumele investite.

Dorian Popa, printre cei păcăliți de Călin Donca, milionarul acuzat de evaziune: "Sunt șocat! Nu răspunde nimeni la telefon"
Sursa foto: Dorian Popa/YouTube-Antena 3 CNN | iThink
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Sep 2023   •   20:35

Milionarul din Brașov, cunoscut pentru afacerile în domeniul energiei, dar și în agricultură, ar fi înșelat mai multe persoane care au investit în proiectele lui, printre care și Dorian Popa.

Artistul se numără printre cei care au picat pradă înșelătoriei lui Călin Donca și afirmă că este absolut șocat și îngrijorat în legătură cu banii investiți.

"Sunt şocat, sunt consternat şi, în acelaşi timp, debusolat pentru că nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre.

Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este un fel de ceaţă totală!", a spus Dorian Popa, potrivit Observator.

Citește și: Avocatul lui Călin Donca, primele declarații după arestarea afaceristului: "Oamenii de afaceri au acest handicap..."

Omul de afaceri Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la cererea DNA Brașov.

Procurorii îl acuză de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

Împreună cu apropiaţii lui, Donca ar fi inițiat un proiect în domeniul monedelor virtuale.

Ar fi creat propria monedă și ar fi efectuat operațiuni de manipulare a pieței de capital, prin diseminarea în spațiul public a unor informații nereale, potrivit cărora suma investită în această monedă virtuală poate genera câștiguri de 100 de ori mai mari, inducând în eroare investitorii.

De asemenea, una dintre infracţiunile de care este acuzat este că a folosit acte false să scoată dintr-o firmă peste 1,7 milioane de dolari, iar cu o parte din aceşti bani şi-a cumpărat bunuri de lux.

×
Subiecte în articol: Dorian Popa Călin Donca
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close