Antena 3 CNN Actualitate Dorian Popa, în topul celor mai urmăriți vloggeri ai momentului. Ce studii a absolvit artistul

Dorian Popa, în topul celor mai urmăriți vloggeri ai momentului. Ce studii a absolvit artistul

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră, făcându-se remarcat atât prin atitudinea lui exuberantă, cât și prin talentul muzical.

Dorian Popa, în topul celor mai urmăriți vloggeri ai momentului. Ce studii a absolvit artistul
Sursa foto: Instagram
18 Iul 2020   •   17:36

Prima dată a apărut în fața publicului în serialul-fenomen "Pariu cu Viața", producție care a primit premiul pentru "cel mai bun debut" la Gala Premiilor VIP. Dorian Popa a apărut alături de colegii săi din trupa Lala Band, iar acesta a fost primul proiect în care și-a arătat talentul muzical, actoricesc, dar și abilitățile de dansator. L-a interpretat pe Andrei Anghel, având unul dintre rolurile principale din serial, alături de îndrăgita artistă Alina Eremia.

După această experiență, Dorian Popa a continuat că cocheteze cu actoria până în ziua de astăzi. Au urmat seriale precum "O nouă viață", "Sacrificiul" și a avut un rol și în filmul "Un altfel de Crăciun 5 Gang".

Totuși, Dorian Popa și-a câștigat fanii prin numeroasele piese muzicale pe care le-a lansat până acum, printre cele mai cunoscute numărându-se "Hatz", "De Amor", "Ghinionist", "Sută la Sută". Cântărețul a fost și jurat la emisiunea tv pentru copii, Next Star, de la Antena 1.

Artist, vlogger și absolvent de studii economice

Pe parcurs, artistul și-a mai descoperit o pasiune, iar în momentul de față putem spune că este și unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. Se bucură de o comunitate uriașă care-l susține, având 1,73 de milioane de abonați pe Youtube și 1,9 milioane de urmăritori pe Instagram.

Deși e foarte talentat, Dorian Popa nu s-a bazat doar pe acest lucru, astfel că nu a neglijat nici educația. Imediat după terminarea liceului, cântărețul a intrat la facultate, fiind absolvent al Academiei de Studii Economice (ASE), din București. Apoi, Dorian Popa a dorit să aibă și studii de master, tot în cadrul ASE, la Facultatea de Relații Publice în Marketing.

×
Subiecte în articol: Dorian Popa
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close