Antena 3 CNN Actualitate Dorin Cocoş a "ciripit" cu folos. Fostul soţ al Elenei Udrea în arest la domiciliu

Dorin Cocoş a "ciripit" cu folos. Fostul soţ al Elenei Udrea în arest la domiciliu

Dorin Cocoş a "ciripit" cu folos. Fostul soţ al Elenei Udrea în arest la domiciliu
de O.P.    |    23 Feb 2015   •   12:27

UPDATE: Instanţa supremă a dispus, luni, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Dorin Cocoş, la propunerea procurorilor DNA, în dosarul "Microsoft", iar pentru Gheorghe Ştefan, judecătorii au prelungit arestul preventiv.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis, luni, ca omul de afaceri Dorin Cocos să fie cercetat, în dosarul "Microsoft", în arest la domiciliu, impunându-i mai multe obligaţii. Între acestea se numără interdicţia de a părăsi locuinţa din Bucureşti fără a avea permisiunea procurorilor anticorupţie. Dorin Cocoş nu are voie să  comunice, direct sau indirect, cu ceilalţi inculpaţi din dosar, martori sau experţi, precum şi cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunilor pentru care este cercetat.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată tot la instanţa supremă.



Dorin Cocoş nu poate părăsi arestul Poliţiei Capitalei întrucât pe numele său mai este emis un mandat de arestare preventivă, în dosarul Alinei Bica disjuns din cel privind despăgubirea ilegală de la ANRP, în care este arestat şi fiul său, Alin Cocoş, dar şi fostul şef al DIICOT, iar fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu este cercetat sub control judiciar.


-------------

Dorin Cocoş află azi dacă magistraţii sunt de acord cu schimbarea măsurii arestului preventiv cu arestului la domiciliu. Dorin Cocoş este arestat preventiv în dosarul Microsoft, alături de Gheorghe Ştefan.

În cazul primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, care a fost audiat vineri la DNA, procurorii au cerut menţinerea arestului preventiv, cu toate că acesta invocă grave probleme de sănătate. 

Totodată, anchetatorii cer prelungirea arestului la domiciliu pentru fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu şi omul de afaceri Dumitru Nicolae.

×
Subiecte în articol: Dorin Cocos Elena Udrea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close