Antena 3 CNN Actualitate Dorin Cocoș, încă o încercare de a ieși din închisoare. Fostul soț al Elenei Udrea, adus cu duba la instanță. Imagini în exclusivitate

Dorin Cocoș, încă o încercare de a ieși din închisoare. Fostul soț al Elenei Udrea, adus cu duba la instanță. Imagini în exclusivitate

Dorin Cocoș, încă o încercare de a ieși din închisoare. Fostul soț al Elenei Udrea, adus cu duba la instanță. Imagini în exclusivitate
26 Sep 2017   •   11:01

Update: Dorin Cocoș a fost adus cu duba la instanță. Fostul soț al Elenei Udrea mai face o încercare de a ieși din închisoare.

Știre inițială: Dorin Cocoș mai face o încercare de eliberare. Fostul soţ al Elenei Udrea a contestat decizia Judecătoriei Sector 4, care a respins cererea sa de eliberare condiţionată.

Cocoş a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare în dosarul„Microsoft”, după ce a primit o mită de nouă milioane de euro de la Claudiu Florică pentru ca firmele acestuia să deruleze contracte de licenţiere Microsoft cu Ministerul Comunicaţiilor.

"Respinge ca nefondată propunerea de liberare condiționată privind pe petentul condamnat Cocoș Dorin, în prezent încarcerat în Penitenciarul București — Jilava. Fixează termen de reiterare a cererii la data de 01.11.2017. În baza art. 275 alin. 3 din Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Măsura dispusă se comunică Administrației locului de deținere. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare", se arată în hotărârea Judecătoriei Sector 4.

Pe 3 octombrie 2016, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv pe Dorin Cocoș la 2 ani și 4 luni. În același dosar au mai fost condamnați fostul ministru Gabriel Sandu — 3 ani, fostul primar Gheorghe Ștefan — 6 ani, omul de afaceri Nicolae Dumitru — 2 ani și 4 luni.

Judecătorii au decis atunci și confiscarea unor importante sume de bani de la cei patru condamnați: 9 milioane de euro de la Dorin Cocoș, 2 milioane euro și 1 milion de dolari de la Nicolae Dumitru, 4 milioane euro de la Gheorghe Ștefan și 2,1 milioane euro de la Gabriel Sandu.

 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close