Antena 3 CNN Actualitate Dorin Cocoş recunoaşte tot în dosarul ANRP

Dorin Cocoş recunoaşte tot în dosarul ANRP

Dorin Cocoş recunoaşte tot în dosarul ANRP
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Mar 2015   •   18:35

Fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş, recunoaşte tot în dosarul ANRP sau Bica2. 

 
Iată, mai jos, declaraţia lui Dorin Cocoş, prezentată joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3:
 
"Stelian Gheorghe mi-a adus în tranşe suma de 4.800.000 de euro pentru a-i facilita obţinerea de despăgubiri în dosarul numiţilor Ion Anton şi Nae Nicolae. Vorbisem anterior cu Sergiu Diacomatu Ionuţ pentru rezolvarea favorabilă a cererii de despăgubire şi el mi-a confirmat că se poate rezolva contra sumei de 2.500.000 de euro. După rezolvarea favorabilă a cererii de despăgubire, domnul Diacomatu Sergiu a venit la mine la hotel şi i-am remis suma de 2.500.000 de euro, suma de 2.500.000 de euro reprezentând prima tranşă din totalul de 4.800.000 de euro. Nu cunosc dacă domnul Diacomatu Sergiu a împărţit-o cu altcineva. Suma de 800 de mii de euro i-am dat-o doamnei Crinuţa Dumitrean printr-un şofer, într-o mapă albastră. A treia tranşă de 1.200 000 de euro am păstrat-o pentru mine. 
 
Referitor la dosarul 2214/FFCC, Stelian Gheorghe mi-a adus în tranşe suma de 8.000.000 de euro după rezolvarea favorabilă a dosarului. Din banii primiţi am făcut următoarele plăţi: 1 milion de euro doamnei Crinuţa Dumitrean în aceleaşi condiţii ca la prima descriere. 5 milioane de euro i-am dat domnului Diacomatu Sergiu în mai multe tranşe, în funcţie de cum le primeam de la Gheorghe Stelian. Am procedat în acelaşi mod ca la primul dosar. Adică domnul Sergiu Diacomatu venea şi prelua tranşele de bani de la mine la Euro Hotels. 800.000 de euro i-am dat domnului Dragoş Bogdan. Acesta a venit la mine la EuroHotel şi i-am remis suma convenită. 1.200.000 de euro i-am oprit eu. 
 
Referitor la terenul din Snagov în suprafaţa de aproximativ 4200 de mp arăt că am vândut acest teren la jumătate preţ faţă de preţul de piaţă domnului Mihăilescu datorită faptului că Dragoş Bogdan nu mi-a confirmat că parte din cei 800.000 pe care îi dădusem au ajuns şi la doamna Alina Bica. În continuare arăt că doresc în situaţia trimiterii în judecată să parcurg procedura simplificată cu recunoaşterea vinovăţiei", a declarat Dorin Cocoş.

×
Parteneri
România intră în Spațiul Schengen aerian. Schimbări majore în aeroporturi
x close