Antena 3 CNN Actualitate Dorin Cocoş a recunoscut în instanţă cum dădea milioane de euro foştilor şefi din Comisia ANRP

Dorin Cocoş a recunoscut în instanţă cum dădea milioane de euro foştilor şefi din Comisia ANRP

Dorin Cocoş a recunoscut în instanţă cum dădea milioane de euro foştilor şefi din Comisia ANRP
de S.T.    |    23 Oct 2015   •   11:00

Dorin Cocoş a recunoscut în faţa instanţei şpăgile date în dosarul ANRP 1. Afaceristul le-a povestit judecătorilor că le-a dat 5 milioane de euro foştilor şefi la ANRP, Crinuţa Dumitrean şi lui Sergiu Diacomatu, pentru ca aceştia să soluţioneze favorabil dosarul de despăgubiri al lui Gheorghe Stelian.

Cocoş a vorbit şi despre modul în care a tranzacţionat un teren cu Alina Bica, fost membru în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor.

Fostul soţ al Elenei Udrea a declarat în faţa judecătorilor de la Înalta Curte că a primit 8 milioane de euro pentru soluţionarea dosarului de despăgubire a lui Gheorghe Stelian.

"Chiar dacă se spune că am primit 10 milioane, eu aşa îmi aduc aminte că au fost 8", a spus Cocoş.

"Anterior, în primul dosar de despăgubire am procedat la fel. Eu am pretins 6 milioane de euro. El a dat 5. Eu am promis că o să-i rezolv dosarul de despăgubire care a fost soluţionat favorabil", a mai declarat Dorin Cocoş.

Dorin Cocoş a fost audiat vineri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul în care este judecat alături de fiul său Alin Cocoş, de fosta şefă a DIICOT Alina Bica şi de foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţii (ANRP), pentru fapte de corupţie în legătură cu soluţionarea unor cereri de desăgubire ale omului de afaceri Gheorghe Stelian.


×
Parteneri
Mama elevului abuzat la școala din București rupe tăcerea
x close