Antena 3 CNN Actualitate Dorinţa de autonomie a Ţinutului Secuiesc, promovată în UE de un grup de lucru constituit la Budapesta

Dorinţa de autonomie a Ţinutului Secuiesc, promovată în UE de un grup de lucru constituit la Budapesta

Dorinţa de autonomie a Ţinutului Secuiesc, promovată în UE de un grup de lucru constituit la Budapesta
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Dec 2011   •   17:31

Un grup de lucru pentru Ţinutul Secuiesc se va constitui la Budapesta, în cadrul Forumului Reprezentanţilor Maghiari din Bazinul Carpatic (FRMBC), pentru a promova dorinţa de autonomie în Uniunea Europeană, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Civic Maghiar (PCM) Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că "un grup de lucru informal pentru Ţinutul Secuiesc" se va constitui, joi, la Budapesta, în cadrul Forumului Reprezentanţilor Maghiari din Bazinul Carpatic.
   
Kulcsar Terza a spus că la şedinţa de constituire a grupului de lucru pentru Ţinutul Secuiesc au fost invitaţi reprezentanţi ai tuturor formaţiunilor politice maghiare din Transilvania, precum şi ai partidelor parlamentare din Ungaria.
   
Potrivit preşedintelui PCM Covasna, grupul va avea ca scop principal promovarea dezideratului privind autonomia Ţinutului Secuiesc în cadrul Uniunii Europene.

×
Subiecte în articol: tinutul secuiesc budapesta autonomie
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close