Antena 3 CNN Actualitate ”Nu pot să cred că este adevărat!” El este Doru Adrian, tânărul de 25 de ani ucis în apartamentul lui, în cartierul Aviației din București

”Nu pot să cred că este adevărat!” El este Doru Adrian, tânărul de 25 de ani ucis în apartamentul lui, în cartierul Aviației din București

Doru Adrian a murit, la doar 25 de ani, în condiții suspecte, într-un apartament din cartierul Aviației din București.

”Nu pot să cred că este adevărat!” El este Doru Adrian, tânărul de 25 de ani ucis în apartamentul lui, în cartierul Aviației din București
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Dec 2023   •   13:18

Prietenul acestuia, cel care a și alertat autoritățile, este principalul suspect și a fost reținut de polițiști, fiind acuzat de omor. 

Bărbatul a fost audiat zilele trecute la serviciul Omoruri timp de nouă ore, însă nici până la această oră nu este foarte clar ce s-a întâmplat, în seara respectivă, în apartamentul prietenului lui. 

Cert este că bărbatul le-a povestit polițiștilor că a petrecut împreună cu victima, însă ulterior, între cei doi a izbucnit un conflict care a dus, în cele din urmă, la violență. Așa ar fi survenit, de fapt, decesul tânărului de 25 de ani. 

Tot la serviciul Omoruri a fost audiată și iubita tânărului decedat. Aceasta are calitatea de martor în dosar.  

Vecinii tânărului au povestit în fața anchetatorilor că au auzit, în timpul nopții, diverse zgomote venind din partea apartamentului lui Doru Adrian, dar și vocile unor persoane care păreau că se ceartă.  

Tânărul în vârstă de 25 de ani locuia împreună cu iubita lui. Aceștia aveau doi câini pe care obișnuiau să îi plimbe împreună, spun vecinii. 

Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica din Zona “Sfinții Constantin și Elena“ Tecuci.

Ce spune Poliția 

"La data de 17 decembrie 2023, Poliția Capitalei - Secția 2 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că avusese un conflict fizic cu un prieten, iar persoana respectivă a decedat. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim ajutor care a constatat decesul persoanei în cauză, un tânăr, în vârstă de 25 de ani. 

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei", transmit polițiștii. 

×
Subiecte în articol: Aviaţiei tanar ucis
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close