Antena 3 CNN Actualitate Dosarul ”Codruț Marta” se mută din nou la un alt parchet. Fostul finanțist este dispărut de 9 ani

Dosarul ”Codruț Marta” se mută din nou la un alt parchet. Fostul finanțist este dispărut de 9 ani

Dosarul dispariției lui Codruț Marta se mută din nou la un alt parchet, de la DNA la Parchetul Tribunalului Ilfov. După nouă ani de când a fost dat dispărut de soția lui, niciun procuror nu i-a dat de urmă și nici nu l-au declarat mort, deși fratele fostului finanțist a cerut asta de mai multe ori în instanță.

Dosarul ”Codruț Marta” se mută din nou la un alt parchet. Fostul finanțist este dispărut de 9 ani
de Georgiana Murgilă    |    Adelina Miron    |    18 Iul 2021   •   12:59

Dosarul dispariției lui Codruț Marta se mută de la DNA la Parchetul Tribunalului Ilfov pe motiv că acesta ar avea competență materială să soluționeze acest dosar.

După nouă ani de la dispariția lui Codruț Marta, acest dosar s-a mutat la mai multe parchete, însă anchetatorii nu au oferit o soluție finală până în prezent. Nu se știe dacă bărbatul este viu sau mort.

Fratele său, Adrian Marta, a cerut de mai multe ori la instanțe să fie declarată moartea judecătorească în ceea ce îl privește pe acesta, pe motiv că au trecut mulți ani de când acesta a dispărut, că nu ar fi nicio dovadă că el ar fi în viață.

Aceste cereri au fost respinse de către instanțe. Recent, acesta a mai depus o solicitare la judecătorie, aceea de a fi constatată dispariția lui Codruț Marta, în așa fel încât familia acestuia să se poată folosi de bunurile pe care acesta le avea. Fostul finanțist avea o avere consistentă.

Apropiații l-au văzut ultima dată pe Codruț Marta pe 21 mai 2012, la domiciliul său din București, moment din care nu a mai putut fi contactat.

 

×
Subiecte în articol: Codrut Marta dosar Parchet disparitie
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close