Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri în dosarul șpăgilor de milioane de euro, din Aeroportul Otopeni. Folderul "Viața e frumoasă", dovada ilegalităților

Noi dezvăluiri în dosarul șpăgilor de milioane de euro, din Aeroportul Otopeni. Folderul "Viața e frumoasă", dovada ilegalităților

Avem noi informații despre dosarul Otopeni. Un document găsit de procurori arată cum țineau evidența mitei patronii Duty Free-urilor din Aeroportul Otopeni. Șpăgile sau așa-zisele cheltuieli operaționale erau de peste 1,5 milioane de euro.

de Delia Bulgaru    |    Ioana Mircea    |    23 Iul 2023   •   13:13

Se pare că o contabilă a firmelor lui Cătălin Lăscuț și a lui Radu Tănăsescu ar fi predat anchetatorilor un stick pe care se află un folder denumit "Viața e frumoasă".

În acest folder, care a fost creat, la finalul lunii februarie, în 2022, erau înregistrate mai multe sume de bani, dar și produse cosmetice, care erau date drept șpăgi, de către cei care erau implicați în această afacere cu închirierea spațiilor de Duty-Free.

Citește și: Panică pe Aeroportul Otopeni! Zeci de pasageri, îngroziți, după ce avionul a ratat aterizarea

Aceste sume de bani și bunuri se ridică la 7,5 milioane de lei sau 1,5 milioane de euro, iar fiecare dintre cei implicați în acest dosar erau obligați să consemneze sumele de bani sau bunuri care intrau și ieșeau din acest seif, care era special rezervat pentru aceste șpăgi.

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni spaga
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close