Antena 3 CNN Actualitate Dosare penale pentru patru tineri, după ce au furat dulciuri dintr-o benzinărie (VIDEO)

Dosare penale pentru patru tineri, după ce au furat dulciuri dintr-o benzinărie (VIDEO)

Dosare penale pentru patru tineri, după ce au furat dulciuri dintr-o benzinărie (VIDEO)
Sursa foto: Jaf de dulciuri
04 Feb 2009   •   20:47

Cinci dosare penale, dintr-o joacă de copii teribilişti. Înarmaţi cu un pistol cu gaze, patru tineri au intrat într-o benzinărie din Sângeorz Băi. Gaşca a fluturat pistolul, i-a făcut avansuri unei tinere şi apoi a început să fure. Nu bani, ci dulciuri.
Cei patru sunt chiar din Sângeorz Băi şi sunt cunoscuţi între localnici, cum e şi firesc într-o comunitate mică. Băiatul administratorului benzinăriei a depus plângerea. Poliţiştii au cerut imaginele de pe camerele de supraveghere ale benzinăriei, şi i-au identificat uşor pe făptaşi. I-au prins la doar şase ore de la incident. Ei spun că... au vrut doar să se distreze.
Au intrat cu pistolul în benzinărie şi l-au plimbat, la vedere, prin faţa vânzătoarei. Femeia îi cunoştea, aşa că nu s-a speriat. Tinerii şi-au îndreptat apoi atenţia asupra tinerei, care îşi bea sucul, la o masă. O cunoşteau şi pe ea, doar că au devenit insistenţi.
Înainte să plece, unul dintre ei a luat o ciocolată şi a bagat-o în buzunar. Modelul a fost imediat urmat şi de ceilalţi.
Poliţiştii au aflat mai târziu întreaga poveste. Îşi începuseră seara într-o discotecă. Cei patru s-au întânit cu un prieten care s-a lăudat cu noua sa achiziţie: un pistol cu gaze. După câteva pahare, tinerii au hotărât să se distreze şi mai tare. Au luat arma şi au plecat spre benzinărie.
Cei patru au acum trei capete de acuzare serioase: furt, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Observator

×
Subiecte în articol: jaf dulciuri benzinarie dosare penale
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close