Antena 3 CNN Actualitate Dosare penale pentru suporterii polonezi de la Legia Varşovia, după ce au fost prinşi cu droguri şi arme

Dosare penale pentru suporterii polonezi de la Legia Varşovia, după ce au fost prinşi cu droguri şi arme

Dosare penale pentru suporterii polonezi de la Legia Varşovia, după ce au fost prinşi cu droguri şi arme
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    21 Aug 2013   •   21:56
Update 21.55 - Mai mulţi suporteri polonezi s-au ales cu dosare penale pentru deţinere de materiale pirotehnice, după ce au fost identificaţi de poliţiştii rutieri pe A1 şi duşi la Secţia 21 Poliţie pentru audieri, au declarat oficiali ai Poliţiei Capitalei, potrivit Agerpres.
 
Cele 11 dosarele penale întocmite suporterilor polonezi vor fi înaintate parchetului competent, iar procurorul de caz va decide ce trebuie făcut în această situaţie, având în vedere că este vorba despre infracţiuni comise de cetăţeni străini pe teritoriul ţării noastre. 
______________________________________

Ştirea iniţială 16.08

Suporterii polonezi au venit în România cu droguri, arme albe şi materiale pirotehnice. 
 
Poliţiştii au reţinut mai mulţi suporteri în urma controalelor făcute pe autostradă. 
 
Peste 500 de suporteri polonezi ai echipei Legia Varşovia au fost controlaţi, după ce au trecut prin filtrul organizat la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti.
 
Asupra celor 500 de persoane, poliţiştii au găsit kilograme întregi de canabis, marijuana, dar şi arme albe, precum cuţite cu lame late care au fost capturate de poliţişti. 
 
De asemenea, oamenii legii au mai găsit foarte multe materiale pirotehnice, pentru că suporterii se pregătesc probabil să facă diseară un spectacol pirotehnic. De asemenea, ei mai aveau asupra lor şi zeci de torţe şi petarde.
 
Un număr de 13 persoane au fost duse la secţia de poliţie la audieri.
 
Peste 100 de jandarmi sunt la intrarea în Bucureşti şi verifică autocarele cu suporteri poolonezi.
 
În acest caz, se va deschide o anchetă pentru a se vedea cum au trecut aceste persoane graniţa pentru a ajunge în România.
 
Este zi importantă astăzi pentru fanii stelişti. În această seară, pe Arena Naţională, are loc meciul cu Legia Varşovia pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. 
 
Două mii de fani ai echipei din Varşovia sunt aşteptaţi în Capitală pentru a-şi susţine favoriţii în confruntarea cu Steaua. Cei mai mulţi au sosit deja.


 


×
Subiecte în articol: droguri dosare penale
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close