Antena 3 Actualitate Dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu. Abraham: Nu ştiu dacă instanţa va aproba audierea lui Traian Băsescu

Dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu. Abraham: Nu ştiu dacă instanţa va aproba audierea lui Traian Băsescu

de S.T.    |    21 Apr 2015   •   20:37
Noi probe video au fost depuse la dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu, astăzi. Este vorba despre înregistrări ale mai multor discuţii între Marian Căpăţână, familia Anghel şi fratele fostului preşedinte, a arătat avocatul Pavel Abraham.

"Pentru acest dosar este mai puţin important dacă s-au transmis banii sau nu, deoarece în măsura în care s-ar tinde să se facă o extindere a cercetărilor aceasta poate fi făcută numai prin sesizarea Parchetului şi demararea unei noi anchete în ceea ce îl preveşte pe preşedinte", a spus avocatul Pavel Abraham.

"În acest dosar, pentru noi, teza probatorie este aceea că într-adevăr banii au trecut pe la Mircea Băsescu şi au mers mai departe, aşa cum s-a arătat. Aici rămâne provocarea pentru domnul preşedinte dacă va vrea să compară sau dacă instanţa va aproba asta", a adăugat el.

Filmările în care Mircea Băsescu ar fi confirmat că i-a trimis bani lui Traian Băsescu sunt încă la DNA, în aşteptare.

Avocatul Pavel Abraham a depus la începutul lui aprilie la DNA Dolj înregistrări în care Mircea Băsescu ar recunoaşte că fratele său ar fi primit 300 de mii de euro de la clanul interlop.

Pe baza acestora, fostul şef de stat ar putea fi citat ca martor în proces.

×

Vreme mai caldă decât normalul perioadei

 

 

Prognoza meteo pentru săptămâna în curs

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close