Antena 3 CNN Actualitate Dosarul "Buldozerul": Bărbatul care a lovit mai multe maşini de poliţie în Borşa, încă în libertate

Dosarul "Buldozerul": Bărbatul care a lovit mai multe maşini de poliţie în Borşa, încă în libertate

Dosarul "Buldozerul": Bărbatul care a lovit mai multe maşini de poliţie în Borşa, încă în libertate
Sursa foto: Jandarm
06 Aug 2009   •   08:57

Poliţiştii maramureşeni îl caută şi acum pe suspectul care a lovit miercuri mai multe maşini de poliţie după care s-a făcut nevăzut. Este vorba despre un bărbat cercetat în dosarul "Buldozerul" - traficanţii de maşini grele furate din Europa.

Poliţiştii au fost nevoiţi să deschidă focul în încercarea de a-l prinde pe agresor. Cu toate acestea, bărbatul a reuşit să fugă.

Incidentul a avut loc în timpul unei misiuni în dosarul Buldozerul. Un echipaj de poliţie aflat în trafic a observat pe sensul opus o maşină de teren fără numere de înmatriculare, condusă de un tânăr, suspect în acest caz.

Poliţia a tras mai multe focuri de avertisment pentru a-l prinde pe suspect şi pe celălalt pasager al maşinii. Cu toate acestea, cei doi bărbaţi au reuşit să fugă.

Martorii evenimentului sunt îngroziţi de cele întâmplate. Sunt voci care susţin că şi suspectul ar fi tras cu arma.

În urmă cu trei săptămâni, procurorii DIICOT Maramureş au efectuat 61 de percheziţii în judeţele Maramureş, Arad, Timiş, Cluj şi Constanţa şi au emis 15 mandate de aducere. În vizorul procurorilor se afla o grupare infracţională specializată în sustragerea de utilaje industriale.

Antena 3



×
Subiecte în articol: Maramureș suspect
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close