Antena 3 CNN Actualitate Dosarul CFR Marfă: 21 de persoane au fost reţinute, între care fostul director Mihuţ Crăciun

Dosarul CFR Marfă: 21 de persoane au fost reţinute, între care fostul director Mihuţ Crăciun

Dosarul CFR Marfă: 21 de persoane au fost reţinute, între care fostul director Mihuţ Crăciun
Sursa foto: Foto: PIxabay.com
04 Mai 2017   •   07:42

Un număr de 21 de persoane, între care şi fostul director general al CFR Marfă Mihuţ Crăciun, au fost reţinute în dosarul privind vânzarea la fier vechi a 2.450 de vagoane de către CFR Marfă, la un preţ subevaluat, audierile la sediul DIICOT Timişoara desfăşurându-se pe tot parcursul nopţii de miercuri spre joi, scrie News.ro.

La audieri au sosit, la sediul DIICOT Timişoara, în cursul nopţii de miercuri, trei maşini cu angajaţi ai CFR Marfă de la Bucureşti, dar şi reprezentanţi ai firmei REMAT din Călăraşi, care avea contract cu CFR Marfă pentru casarea vagoanelor de tren.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în urma audiarilor care s-au desfăşurat pe tot parcursul nopţii, procurorii DIICOT au emis ordonanţe de reţinere pentru 21 de persoane, între care fostul director general al CFR Marfă Mihuţ Crăciun.

Toate cele 21 de persoane reţinute în acest dosar ar urma să fie duse la Tribunalul Timiş cu propunerea de arestare preventivă pentru constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave, fals intelectual şi uz de fals.

×
Subiecte în articol: DIICOT
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close