Antena 3 CNN Actualitate Dosarul Fuia, o nouă manevră a DNA la ordin?

Dosarul Fuia, o nouă manevră a DNA la ordin?

Dosarul Fuia, o nouă manevră a DNA la ordin?
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    08 Ian 2014   •   20:55

Răzvan Savaliuc, senior-editor luju.ro, consideră că urmărirea penală a fostului ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, se va termina prin condamnarea lui.

Fuia este urmărit penal pentru abuz în serviciu, în legătură cu vânzarea unor imobile aparţinând Staţiunii de Cercetare şi Dezvoltare a Plantelor Medicinale şi Aromatice Fundulea, prin care ar fi fost favorizaţi sora şi cumnatul acestuia.

Este cazul fostului ministru o manevră DNA la ordin?

Potrivit lui Răzvan Savaliuc, ar fi vorba despre o "diversiune cu un scop diabolic".

În ziua în care Parlamentul debutează în anchetarea familiei Băsescu pentru achiziţia de 300 de hectare, DNA îl anchetează în abuz în serviciu pe un apropiat al lui Traian Băsescu.

"Eu o văd ca pe o diversiune cu un scop diabolic, machiavelic. Numai cine îl cunoaşte foarte îndeaproape pe Traian Băsescu poate gândi la aşa ceva. Eu sunt convins că acest dosar se va termina, prin trimiterea în judecată a lui Fuia şi chiar condamnarea lui, dar nu pentru a pedepsi neapărat o faptă de corupţie, ci pentru a crea impresia că familia prezidenţială nu are nimic de-a face", a spus Răzvan Savaliuc, miercuri, la Antena 3.


Stelian Fuia: Sunt surprins că acest dosar reapare, după ce în 2012 am primit NUP

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei".


×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close