Antena 3 CNN Actualitate Dosarul Monicăi Pop a fost închis de DNA. Prima reacție a medicului: „Nu o să-mi dea nimeni înapoi momentele prin care am trecut”

Dosarul Monicăi Pop a fost închis de DNA. Prima reacție a medicului: „Nu o să-mi dea nimeni înapoi momentele prin care am trecut”

Dosarul Monicăi Pop a fost închis de DNA. Prima reacție a medicului: „Nu o să-mi dea nimeni înapoi momentele prin care am trecut”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    13 Iul 2018   •   13:46

DNA a clasat dosarul în care medicul Monica Pop era acuzată de abuz în serviciu, a anunţat managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, care a fost suspectată că ar fi falsificat contractul de închiriere dintre Spitalul de Oftalmologie şi firma care a luat spaţiul.

„M-au chemat de trei ori la DNA. Nu e deloc plăcut lucrul ăsta. Am fost însoțită de avocat și a rămas consternat, a zis că nu a putut să creadă că se poate întâmpla așa ceva. Nu o să-mi dea nimeni înapoi momentele prin care am trecut și stare de spirit e așa cum e. E un lucru pe care nu pot să-l uit niciodată”, a spus Monica Pop, vineri, la Antena 3.

„S-au cheltuit foarte mulți bani cu ancheta asta, au chemat colegi. Nu avea niciun fundament, nu s-a constituti nimeni parte civilă. A fost foarte clar că Voiculescu a vrut să-mi dea și mie în cap , așa cum s-a întâmplat și cu alți colegi”, a mai spus ea.

×
Subiecte în articol: Monica Pop medic DNA dosar
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close