Antena 3 CNN Actualitate Din Dosarul Revoluției: Jumătate de milion de trageri, într-o singură seară, la Otopeni, contra unor teroriști invizibili

Din Dosarul Revoluției: Jumătate de milion de trageri, într-o singură seară, la Otopeni, contra unor teroriști invizibili

Au ieșit la iveală noi informații din Dosarul Revoluției. Într-o singură seară au fost trase jumătate de milion de focuri, lângă București. Militarii s-au împușcat între ei, căci inamicul nu a existat niciodată.

Din Dosarul Revoluției: Jumătate de milion de trageri, într-o singură seară, la Otopeni, contra unor teroriști invizibili
Sursa foto: muzeulbucurestiului.ro
de Ioana Mircea    |    17 Aug 2022   •   17:48

Noi informații șocante au ieșit la iveală din Dosarul Revoluției. Se pare că într-o singură noapte un singur regiment a executat aproape jumătate milion de trageri în zona Otopeni.

Potrivit rechizitoriului, militarii români au fost implicați într-o luptă cu un dușman inventat, respectiv așa numiții teroriști.

Conform procurorilor, militarii n-au făcut altceva decât să se lupte pe viață și pe moarte între ei, pentru că așa zisul dușman nu a existat.

"Nu s-a respectat regimul de foc ordonat, consumându-se foarte multă muniție, fără un minim efect" este menționat în rechizitoriu. Așadar, se arată că nu a fost nimicit, sau capturat niciun terorist.

Și mai grav este că în acest haos au fost implicați inclusiv civili, mulți dintre ei adolescenți, neinstruiți militar.

La începutul luni august, procurorul general Gabriela Scutea a anunțat că dosarul Revoluției, în care este implicat și fostul președinte Ion Iliescu, a fost retrimis la instanța supremă.

×
Subiecte în articol: Revolutia 1989 Dosarul Revoluţiei
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close