Antena 3 CNN Actualitate Dosarul şpăgii de la pompele funebre: 11 reţinuţi, printre care oameni ai legii, poliţişti şi angajaţi ISU

Dosarul şpăgii de la pompele funebre: 11 reţinuţi, printre care oameni ai legii, poliţişti şi angajaţi ISU

Dosarul şpăgii de la pompele funebre: 11 reţinuţi, printre care oameni ai legii, poliţişti şi angajaţi ISU
Sursa foto: Foto: corrections.com
de M.Z.    |    17 Dec 2013   •   08:37

Un număr de 11 persoane au fost reţinute în dosarul şpăgii de la pompele funebre. Printre acestea se numără doi oameni ai legii, un poliţişt şi un angajat ISU. În total, 26 de persoane sunt cercetate în acest caz pentru luare şi dare de mită.

În acest caz, sunt implicaţi medici de la SMURD şi serviciul de ambulanţă Bucureşti-Ilfov, poliţişti şi patroni ai unor firme de pompe funebre.

Ei sunt acuzaţi că atunci când cineva anunţa la 112 că o persoană se află în stare gravă, informaţia şi numărul de contact ajungeau imediat la pompele funebre, iar angajaţii acestora ajungeau de multe ori la locul tragediei chiar înainte ca medicii să pronunţe decesul.

Peste 50 de persoane au fost audiate la sediul Poliţiei Capitalei şi este de aşteptat ca, pe măsură ce investigaţiile înaintează, numărul suspecţilor să crească.

Conducerea SMURD-ului a adunat dovezi - mai exact opt cazuri concrete, cu martori, persoane de contact şi numere de telefon, pe care le-a prezentat apoi secretarului de stat în ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, iar acestea au ajuns pe masa procurorilor.




×
Subiecte în articol: pompe funebre
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close