Antena 3 CNN Actualitate Dosarul Voicu se întinde până la vârful Poliţiei: Adjunctul şefului IGPR, Mihai Călinescu, audiat la DNA

Dosarul Voicu se întinde până la vârful Poliţiei: Adjunctul şefului IGPR, Mihai Călinescu, audiat la DNA

Dosarul Voicu se întinde până la vârful Poliţiei: Adjunctul şefului IGPR, Mihai Călinescu, audiat la DNA
19 Mar 2010   •   15:23

Dosarul senatorului PSD Cătălin Voicu se întinde până la vârful Poliţiei Române. Adjunctul şefului IGPR, Mihai Călinescu, a fost audiat, vineri, la sediul DNA.

În acest dosar, Mihai Călinescu a fost citat în calitate de martor. La ieşirea de la audieri, el nu a dorit să facă foarte multe comentarii, precizând doar că îl cunoaşte pe senatorul PSD.

Între timp, Cătălin Voicu dezminte informaţiile apărute în presă. Senatorul social-democrat susţine că stenogramele publicate sunt o înscenare şi că va dovedi acest lucru printr-o contraexpertiză tehnică.

"Nu recunosc legalitatea şi autenticitatea lor. Toate aşa-zisele probe sunt obţinute ilegal pe un mandat legat de siguranţa României. (...) În acele interceptări au avut loc decupaje, mixaje şi adăugiri. O să dovedesc tehnic şi ştiinţific", a declarat Cătălin Voicu.

Reacţia senatorului vine după ce o serie de stenograme cuprinse în referatul DNA, care însoţeşte cererea de arestare a sa, au fost publicate, vineri, în presa centrală.



Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Catalin Voicu PSD senator audiat
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close