Antena 3 CNN Actualitate Două accidente grave, soldate cu trei morţi şi şapte răniţi

Două accidente grave, soldate cu trei morţi şi şapte răniţi

Două accidente grave, soldate cu trei morţi şi şapte răniţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Apr 2012   •   18:36

Două accidente rutiere foarte grave au avut loc sâmbătă în judeţele Argeş şi Bihor, soldate cu trei morţi şi şapte răniţi, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
   
Astfel, primul a avut loc în jurul orei 11.30, în judeţul Argeş, la intersecţia DC105 cu DJ702 din satul Coşeri, comuna Căteasca, unde un autoturism al cărui conducător auto nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare a fost izbit în plin de un alt turism care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. O persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite şi transportate la spital.
   
Cel de-al doilea accident s-a produs la ora 12.00 pe DN79 Arad - Oradea, la kilometrul 20, în zona localităţii arădene Şimand. Din cauza neadaptării vitezei la suprafaţa carosabilă umedă, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând într-un copac de pe marginea drumului. Consecinţele au fost dramatice: două persoane, un bărbat (şoferul) şi o femeie (pasagera) în vârstă de 71 şi respectiv 64 de ani şi-au pierdut viaţa.
   
Poliţiştii atenţionează conducătorii auto în privinţa pericolului pe care îl reprezintă pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier suprafeţele carosabile umede din cauza ploii. De asemenea, aceştia solicită conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum şi să utilizeze luminile de întâlnire.


×
Subiecte în articol: Argeş Oradea morti spital
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close