Antena 3 CNN Actualitate Două ambulanţe, încă blocate în nămeţi. O gravidă a născut blocată în trafic

Două ambulanţe, încă blocate în nămeţi. O gravidă a născut blocată în trafic

Două ambulanţe, încă blocate în nămeţi. O gravidă a născut blocată în trafic
Sursa foto: Foto: Mediafax
26 Ian 2012   •   16:20

Numărul ambulanţelor blocate în zăpadă a scăzut de la 15 la doar două maşini, fără pacienţi în stare gravă, unul dintre autovehiculele destinate operaţiunilor de salvare fiind însă implicat într-un accident, în judeţul Vâlcea, care s-a soldat cu rănirea unui membru al echipajului medical, informează Mediafax.
   
Datele au fost prezentate de subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, după o nouă şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă.
   
"Pe autostrada Bucureşti-Constanţa am avut un caz cu un tânăr aflat în hipotermie, preluat de un echipaj SMURD de la ISU Călăraşi care l-a preluat cu ajutorul unui utilaj de la Ministerul Transporturilor, precum şi cazul unei fete de 13 ani, gravide, în localitatea Gălbinaşi, judeţul Călăraşi, unde o persoană care se afla acolo, o moaşă, care a fost asistată telefonic de o asistentă de la serviciul de ambulanţă" a declarat Raed Arafat.

"Fata a născut, are un băieţel, amândoi sunt bine şi urmează să îi evacuăm în cel mai scurt timp posibil, pentru a fi consultaţi atât copilul, cât şi mama", a adăugat Arafat.
   
Premierul Emil Boc va susţine, joi seara, o nouă videoconferinţă cu prefecţii din ţară.
   

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close