Antena 3 CNN Actualitate Două cadavre carbonizate, descoperite pe un câmp din Neamţ. Victimele au fost identificate

Două cadavre carbonizate, descoperite pe un câmp din Neamţ. Victimele au fost identificate

Două cadavre carbonizate, descoperite pe un câmp din Neamţ. Victimele au fost identificate
Sursa foto: Foto: Video news
11 Apr 2011   •   08:10

Două cadavre carbonizate au fost descoperite pe un câmp de lângă localitatea Ion Creangă, judeţul Neamţ. În zonă a fost descoperit şi un microbuz ars.

Potrivit Poliţiei Neamţ, este vorba despre un accident de circulaţie, produs în noaptea de duminică spre luni, în urma căruia două persoane au decedat. Accidentul a avut loc  în localitatea Avereşti, comuna Ion Creangă, potrivit Agerpres.

Din primele cercetări, se pare că cele două victime se aflau pe un motoscuter, care s-a izbit de un microbuz. În urma impactului, microbuzul şi motoscuterul au luat foc, iar cele două victime au fost găsite carbonizate.

"Se pare că accidentul s-a produs în cursul nopţii, iar victimele au fost găsite de un trecător abia când s-a luminat, dar nu mai era niciun incendiu. Accidentul s-a produs într-o zonă izolată a localităţii", a declarat căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Poliţiştii cred că şoferul microbuzului a fugit de la locul accidentului şi fac cercetări pentru identificarea proprietarului microbuzului.

După noi câteva ore de cercetări, cele două persoane găsite moarte pe câmp au fost identificate de poliţişti, transmite Mediafax. Cele două victime sunt Mihai Pogea (31 de ani) şi Gheorghe Rotila (33 de ani), ambii din satul Stejaru, comuna Ion Creangă, care se aflau pe motoscuterul lovit de autoturism.

Unul dintre cadavre era carbonizat şi a fost găsit sub maşină, iar celălalt a fost descoperit la aproximativ zece metri distanţă de locul accidentului.

Şoferul maşinii este căutat de poliţişti după ce a fugit de la faţa locului şi a fost dat în consemn la frontieră.

"Poliţia face cercetări privind un accident cu fugă de la locul faptei", a spus Şeful Poliţiei Neamţ, comisar şef Dorel Manolea, precizând că, în opinia sa, a fost "o incendiere forţată" întrucât numerele maşinii erau luate.




×
Subiecte în articol: camp Neamţ
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close