Antena 3 Actualitate Două din persoanele care au ajutat la prinderea violatorului din Ploieşti au refuzat recompensa

Două din persoanele care au ajutat la prinderea violatorului din Ploieşti au refuzat recompensa

de Antena3.ro    |    11 Iul 2011   •   16:45
Două din persoanele care au ajutat la prinderea violatorului din Ploieşti au refuzat recompensa
Sursa foto: Foto: antiguaobserver.com

Recompensa de 3.000 de euro pentru capturarea bărbatului care a violat o fetiţă din Ploieşti a fost acordată de Poliţia Prahova. Două dintre persoanele care au ajutat la prinderea violatorului au primit 6.000 de lei, iar alte două au refuzat banii, informează Mediafax. O parte din banii pe care cele două persoane i-au refuzat va fi donată familiilor victimelor.

Una dintre persoanele care au refuzat recompensa este pastor al Bisericii Baptiste Metanoia din Ploieşti, unde suspectul Marius Costin Furmuzache mergea din toamna anului trecut. Bărbatul i s-a confesat pastorului, mărturisindu-şi faptele. Pastorul l-a convins pe suspect, care plecase din oraş, să revină în Ploieşti şi să se predea autorităţilor.
   
La începutul lunii iunie, o fetiţă de zece ani care locuieşte în cartierul Malu Roşu din Ploieşti a fost violată în apartamentul părinţilor săi. Bărbatul care a violat-o a urmărit-o când a ieşit de la şcoală, a urcat cu ea în bloc, a aşteptat să deschidă uşa, moment în care i-a pus la gură o bucată de material textil îmbibată cu o substanţă cu miros înţepător, a sedat-o şi a violat-o, lăsând-o într-o baltă de sânge.
   
După trei săptămâni, Marius Costin Furmizache, de 34 de ani, s-a predat poliţiei şi a mărturisit că el este violatorul şi că tot el a încercat să violeze alte două fetiţe în acelaşi cartier ploieştean.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close