Antena 3 CNN Actualitate Două din victimele accidentului din Ungaria au fost aduse în ţară

Două din victimele accidentului din Ungaria au fost aduse în ţară

Două din victimele accidentului din Ungaria au fost aduse în ţară
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    04 Noi 2011   •   18:00

Trupurile neînsufleţite a două dintre victimele accidentului rutier petrecut în Ungaria, provenind din municipiul Alexandria, au fost aduse în ţară, vineri, informează Mediafax.

Potrivit rudelor celor două victime, mamă şi fiu, care şi-au pierdut viaţa alături de alţi pasageri, sicriele au ajuns în oraş în urma ajutorului financiar primit de la preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, care a acordat suma de 6.500 de lei pentru transportul sicrielor de la vamă până în Alexandria.

Cele două persoane decedate, din Alexandria, sunt Claudiu Leonard Ene, de 22 de ani, şi Rita Ştefan, în vârstă de 50 de ani.

"Se întorceau din Spania, de la muncă, iar pe lângă cei 6.500 de lei primiţi pentru transport, tot de la domnul Liviu Dragnea s-a primit un ajutor de înmormântare în valoare de 6.500 de lei", a declarat fratele lui Claudiu Leonard Ene.

Rudă apropiată cu persoanele decedate, cântăreţul de manele Sorinel Puştiu şi-a oferit sprijinul său, acesta deplasându-se la Alexandria şi ajutând financiar pentru ca înmormântările să se desfăşoare în condiţii normale.

Cei doi urmează să fie înmormântaţi duminică după-amiază.

Luni dimineaţă, 14 oameni au murit în urma accidentului petrecut în Ungaria. iar alte două persoane au fost rănite grav, după ce un microbuz înmatriculat în judeţul Argeş a fost lovit frontal de un camion în Ungaria, în apropiere de Szeged. TIR-ul implicat în accident este deţinut de o firmă de transport din municipiul Arad.

Potrivit şefului ARR Argeş, Georgiu Gingăraş, microbuzul a fost modificat pentru a reduce capacitatea locurilor de la 18 la 15, astfel încât vehiculul să fie încadrat la tipul opt plus unu locuri pentru a nu fi necesară licenţă de transport.

×
Subiecte în articol: victime alexandria
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close