Antena 3 CNN Actualitate Două dosare pentru Mircea Drăghici, omul propus la Transporturi

Două dosare pentru Mircea Drăghici, omul propus la Transporturi

Două dosare pentru Mircea Drăghici, omul propus la Transporturi
28 Noi 2018   •   13:05

Mircea Drăghici, propus pentru a prelua portofoliul Transporturilor, ar fi verificat, nu urmărit penal, în două dosare. 

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție confirmă faptul că pe numele lui Mircea Drăghici sunt înregistrate două spețe, se fac verificări, nu este începută urmărirea penală. 

Unele surse spun că nu e exclus ca zilele acestea Drăghici să fie chemat la sediul Parchetului pentru a aduce explicații.

Parchetul General nu dorește în această fază a verificărilor să spună de cât timp sunt deschise aceste dosare. 

Președintele Klaus Iohannis a decis să amâne până după 1 decembrie numirea pentru Ministerul Transporturilor. 

Reacția lui Mircea Drăghici

„Precizez că până în prezent nu am fost informat oficial și nu am cunoștință despre existența unei astfel de anchete. În condițiile date există două posibilități: ori totul este o știre falsă, cum au fost și zvonurile apărute în spațiul public privind modul în care am gestionat banii PSD, ori există o astfel de cercetare și este foarte grav că PÎCCJ pare a avea o agendă politică și dă astfel de informații pe surse, chiar în contextul numirii mele în Guvernul României. Raportându-mă strict la informațiile apărute în presă referitoare la modul în care au fost administrate fondurile PSD, precizez că toate controalele efectuate până acum de Autoritatea Electorală Permanentă au arătat că s-au respectat toate dispozițiile legale în materie. Nu există niciun leu cheltuit de PSD care să nu aibă o acoperire legală în Legea finanțării partidelor politice”, a scris social democratul, pe Facebook.

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close