Antena 3 CNN Actualitate Două fetiţe au ajuns la spital după ce fostul concubin al mamei a incendiat casa

Două fetiţe au ajuns la spital după ce fostul concubin al mamei a incendiat casa

Două fetiţe au ajuns la spital după ce fostul concubin al mamei a incendiat casa
Sursa foto: Foto: INTACT Images
27 Mai 2012   •   15:03

Două fetiţe în vârstă de doi şi şapte ani, din comuna gălăţeană Costache Negri, au ajuns la spital cu arsuri şi intoxicaţii cu fum, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce fostul concubin al mamei lor a incendiat casa în care locuiau.
   
În urma unui conflict pe care bărbatul l-a avut cu mama fetiţelor, acesta, aflat în curtea casei, a aruncat o sticlă plină cu benzină căreia i-a dat foc pe una dintre ferestrele locuinţei, fiind incendiată camera în care dormeau copilele.
   
Fetiţele au suferit arsuri de gradele I, II şi III, mai ales pe picioare, fiind transportate cu o ambulanţă la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.
   
"Pacienta de doi ani a suferit arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpului, în timp ce sora ei, de şapte ani, are arsuri pe 15 la sută din suprafaţa corpului. Cele două fetiţe au fost transportate cu o ambulanţă la Serviciul Urgenţe al Spitalului Judeţean. După acordarea îngrijirilor medicale necesare, fetele au fost transferate la Spitalul de Pediatrie din Galaţi", a explicat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.
   
Bărbatul de 29 de ani este cercetat pentru violare de domiciliu şi tentativă la omor.
   
"Ancheta desfăşurată la faţa locului va hotărî dacă suspectul va fi anchetat în libertate sau va fi reţinut preventiv", a declarat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close