Antena 3 CNN Actualitate Două fetiţe de 14 şi 15 ani din Buzău, obligate de mătuşa lor să se prostitueze

Două fetiţe de 14 şi 15 ani din Buzău, obligate de mătuşa lor să se prostitueze

Două fetiţe de 14 şi 15 ani din Buzău, obligate de mătuşa lor să se prostitueze
Sursa foto: Foto: bzi.ro
26 Aug 2011   •   08:44

Două surori de 14 şi 15 ani au fost obligate să se prostitueze chiar de mătuşa lor. Femeia le luase în grija ei, imediat după divorţul părinţilor. La scurt timp, însă, minorele au fost forţate să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi. Mătuşa lor, concubinul ei şi un prieten de-al lor sunt acum arestaţi şi vor răspunde pentru faptele lor.

Minorele au ajuns să se prostitueze la scurt timp după divorţul părinţilor. Ele fuseseră date în grija unei mătuşi care, ajutată de concubinul şi un prieten de-al lor le-au forţat pe surorile de 14, respectiv 15 ani să se culce cu mai mulţi bărbaţi.

Fetele erau duse în casa clientului sau pe câmp şi erau plătite cu sume cuprinse între 30 şi 100 de lei sau chiar cu bunuri materiale. Un prieten al celor doi concubini a răspândit vestea despre afacerea lor. Zvonurile au ajuns însă şi la poliţişti.

Poliţiştii au încercat pe de-o parte să probeze activitatea înfracţională a membrilor grupării, dar, totodată, să scoată cele două fete din mediul în care erau abuzate.

 


Cele două sunt acum într-un centru de plasament şi beneficiază de consultanţă psihologică.

În pararel, există şi o evaluare a situaţiei familiale şi, în funcţie de concluziile pe care le vom avea, privind implicarea familiei în situaţia în care cele două tinere se aflau, vom acţiona în consecinţă, prin solicitarea căderii din drepturile părinteşti.

Cei trei proxeneţi au fost arestaţi pentru 29 de zile. Ei riscă să stea ani buni la închisoare.

×
Subiecte în articol: Buzau fetite prostitutie
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close