Antena 3 CNN Actualitate Două fetiţe de patru ani au intrat în comă, după ce au confundat nişte pastile cu bomboane

Două fetiţe de patru ani au intrat în comă, după ce au confundat nişte pastile cu bomboane

Două fetiţe de patru ani au intrat în comă, după ce au confundat nişte pastile cu bomboane
05 Noi 2008   •   22:11

Două fetiţe în vârstă de patru ani, din localitatea hunedoreană Călan, au fost internate la spital în comă de gradul II, după ce au înghiţit mai multe pastile pe care le-au găsit în faţa blocului.
Cele două fetiţe se jucau lângă blocul în care locuiesc împreună cu părinţii, nefiind, însă, supravegheate de aceştia. Se pare că micuţele au confundat medicamentele pe care le-au găsit în iarbă cu bomboane şi le-au înghiţit. Părinţii lor au chemat salvarea, seara târziu, după ce au observat că cele două se simt din ce în ce mai rău.
Fetele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Municipal Alexandru Simionescu din Hunedoara, în comă de gradul II, prezentând ?intoxicaţie accidentală cu o substanţă necunoscută, posibil medicamentoasă?. Medicii nu au putut stabili încă natura substanţei cu care s-au intoxicat acestea.
Cele două fetiţe se află acum în afara oricărui pericol.
Poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a fost produs incidentul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: medicamente
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close