Antena 3 CNN Actualitate Două focare de COVID-19 la Timiş. Unul dintre ele, la Spitalul de Psihiatrie

Două focare de COVID-19 la Timiş. Unul dintre ele, la Spitalul de Psihiatrie

Cazurile noi de coronavirus sunt pe o pantă ascendentă de mai multe zile şi nici focarele de COVID-19 nu întârzie să apară. Cel mai recent caz a fost înregistrat la Timiş, acolo unde autorităţile au depistat două focare.

Două focare de COVID-19 la Timiş. Unul dintre ele, la Spitalul de Psihiatrie
Sursa foto: Pixabay
de Denisa Nedelcu    |    12 Iul 2020   •   13:40

Două noi focare de coronavirus au fost descoperite în judeţul Timiş. Primul dintre ele a fost depistat de autorităţi la Spitalul de Psihiatrie Gătaia, acolo unde mai mulţi bolnavi au fost testaţi pozitiv pentru COVID, informează pressalert.ro.

Din primele informaţii, este vorba despre şase persoane depistate pozitiv, toate având şi boli cronice. În acest caz, există suspiciuni că bolnavii ar fi contractat virusul de la cadrele medicale care nu ar fi respectat măsurile de protecţie.

Focar şi la fabrica de carne Smithfield din Timiș

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a întreprins acum o anchetă epidemiologică la Spitalul de Psihiatrie Gătaia, unde a fost găsit focarul.

Virusul Sars CoV-2 a ajuns şi la fabrica de procesare a cărnii Smithfield din Timiș, unde este cel de-al doilea focar. Acolo, opt angajați, cetățeni vietnamezi, care au fost testiaţi pozitiv cu coronavirus, în urma testării făcute de companie tuturor angajaților.

×
Subiecte în articol: Timis focar coronavirus
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close