Antena 3 CNN Actualitate Două incendii de proporţii în ţară. O fabrică şi trei hectare de vegetaţie, distruse (VIDEO)

Două incendii de proporţii în ţară. O fabrică şi trei hectare de vegetaţie, distruse (VIDEO)

Două incendii de proporţii în ţară. O fabrică şi trei hectare de vegetaţie, distruse (VIDEO)
Sursa foto: incendiu
20 Mar 2010   •   12:10

O fabrică întreagă s-a transformat, vineri noapte, în scrum în Baia Mare. Peste 1000 de metri pătraţi din clădirea în care se afla fabrica de încălţăminte au luat foc din motive necunoscute. Cert este că timp de cinci ore pompierii s-au străduit să localizeze flăcările, iar un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost rănit în operaţiune.

Două maşini de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului care se întindea pe o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi. Flăcările erau însă prea puternice aşa că cei de la ISU Maramureş au suplimentat forţele de intervenţie.

La scurt timp după izbucnirea incendiului, acoperişul fabricii de încălţăminte s-a prăbuşit. Pompierii nu au reuşit să se apropie prea mult de clădire pentru că oricând exista riscul ca şi pereţii acesteia să se dărâme.

Furnizarea cu energie electrică şi gaz a fost întreruptă pentru a evita producerea unei explozii. Unul dintre pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului a ajuns la spital după ce s-a lovit la faţă cu un obiect metalic.

La locul incendiului au venit şi criminaliştii care au încercat să stabilească de la ce au izbucnit flăcările.

Un alt incendiu s-a produs în apropiere de Reşiţa. Trei hectare de vegetaţie au fost cuprinse de flăcări.

Focul a fost aprins intenţionat, dar s-a extins pentru că a fost lăsat nesupravegheat. Pompierii au reuşit să-l stingă înainte să cuprindă şi o pădure de brad aflată în apropiere.



Antena 3


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close