Antena 3 CNN Actualitate Două lucruri paradoxale în cazul accidentului lui Dan Condrea

Două lucruri paradoxale în cazul accidentului lui Dan Condrea

Două lucruri paradoxale în cazul accidentului lui Dan Condrea
24 Mai 2016   •   09:27

    Două elemente bizare în cazul accidentului de duminică al patronului firmei Hexi Pharma: numărul de înmatriculare al maşinii implicate în accident este diferit de cel care apare pe camerele de luat vederi, iar vârsta din documentele de la ONRC este diferită de cea afirmată de Poliţia Ilfov, scrie Capital.

Multe semne de întrebare şi puţine răspunsuri până la această oră în cazul morţii lui Dan Condrea, personajul aflat în mijlocul scandalului dezinfectanţilor diluaţi. Anchetatorii au preluat imagini de pe camerele de supraveghere aflate pe traseul lui Dan Condrea. Apar însă informaţii şi date contradictorii în imaginile surprinse înainte de accident şi cele de la locul tragediei. Maşina din imagini nu pare a fi cea distrusă în accident.

O mașină Opel Astra ce se deplasează dinspre Corbeanca spre Buftea apare în aceaste imagini. Cu greu se pote distinge exact numărul de înmatriculare. Putem observa insă că nu este un număr de București și vedem o maşină cu număr de Ilfov. O captură de la știrile protv ne arată că numărul mașinii implicate în accident este B 16 MDA.

Numere de înmatriculare diferite, dar si modele de mașini diferite. Ceea ce vedem pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere este un Opel Astra model H. În timp ce Condrea conducea un Opel Astra model V. Dan Condrea folosea 4 mașini în deplasările sale zilnice.

Autoturismul folosit în timpul producerii accidentului aparținea însă tatălui sau.

Apar primele balbe in randul politistilor: purtatoarea de cuvant a Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca soferul care a murit in accidentul de duminica seara ar fi patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si ca are 39 de ani, conform actelor gasite la fata locului, insa in Registrul Comertului Condrea apare ca fiind nascut la 1 ianuarie 1975, deci varsta este de 41 de ani si aproape 5 luni.

Continuarea, pe capital.ro.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close