Antena 3 CNN Actualitate Două microbuze cu sindicalişti care veneau spre Capitală, întoarse din drum

Două microbuze cu sindicalişti care veneau spre Capitală, întoarse din drum

Două microbuze cu sindicalişti care veneau spre Capitală, întoarse din drum
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Oct 2010   •   21:26

Sindicaliştii din ţară care vor să ajungă la mitingul din Capitală întâmpină dificultăţi pe traseu. Două microbuze cu aproximativ 40 de sindicalişti de la Cartel Alfa Arad, care au plecat, marţi seară, spre Capitală, au fost întoarse din drum la solicitarea patronului companiei de transport. Şoferii nu le-au dat nicio explicaţie pasagerilor blocaţi pe drum.

Liderul Cartel Alfa Arad, Ilie Don, susţine că oamenii s-au îmbarcat în cele două microbuze la ora 19:00, în municipiul Arad, plătind în avans firmei de transport drumul până în Capitală.

În cele două microbuze se află 40 de membri de sindicat care. La ora transmiterii acestei ştiri, aceştia erau blocaţi într-o parcare din localitatea arădeană Pauliş, aflată pe DN 7.

Potrivit liderului sindical, firma de transport nu a oferit alte variante de deplasare spre Bucureşti, iar grupul de sindicalişti urmează să îşi caute alte mijloace de transport pentru a ajunge la destinaţie.

Un amplu miting este programat să aibă loc miercuri în Capitală. Zeci de mii de oameni sunt aşteptaţi să protesteze faţă de măsurile Guvernului Boc.

Microbuze întoarse din drum



×
Subiecte în articol: sindicalisti protest miting
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close