Antena 3 CNN Actualitate Două persoane au murit îngheţate, iar autorităţile iau măsuri pentru a-i ajuta pe oamenii străzii să treacă bine peste valul de frig

Două persoane au murit îngheţate, iar autorităţile iau măsuri pentru a-i ajuta pe oamenii străzii să treacă bine peste valul de frig

Două persoane au murit îngheţate, iar autorităţile iau măsuri pentru a-i ajuta pe oamenii străzii să treacă bine peste valul de frig
de O.P.    |    20 Dec 2012   •   05:36

Frigul năprasnic face tot mai multe victime. Un bărbat al străzii a fost găsit mort, pe malul lacului Siutghiol iar la Roman, o femeie a fost găsită îngheţată pe marginea unui drum.

Gerul nu-i iarnă nici pe copiii care merg la şcoală.  Un elev în vârstă de 15 ani, care făcea naveta la o şcoală din Vaslui, a fost găsit, în şoc hipotermic şi cu degerături accentuate.

Pentru a evita astfel de cazuri, autorităţile din capitală au adunat azi-noapte oamenii străzii şi i-au dus în adăposturi.

Viscolul s-a abătut cu cea mai mare putere la malul mării. Pînă să trimită autorităţile asistenţii sociali să-i strîngă pe oamenii care trăiesc pe străzi şi să-i ducă la adăpost, un bărbat şi-a găsit sfîrşitul îngheţat.

Frigul a făcut alte două victime în ţară. În Roman, o femeie a murit de frig pînă să ajungă acasă iar la Vaslui, un elev care făcea naveta a fost găsit cu degerături la mâni şi la picioare. Adolescentul a fost salvat după ce medicii i-au acordat îngrijirile medicale de urgenţă.

În Capitală, autorităţile i-au strîns iar pe oamenii străzii şi i-au dus la adăpost.

Edilii Capitalei au creat mai multe adăposturi provizorii pentru ca oamenii străzii să aibă unde sta noaptea, sau cînd afară e ger.

×
Subiecte în articol: ninsoare ger frig cod portocaliu ninsori
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close