Antena 3 CNN Actualitate Două persoane s-au înecat după ce au căzut cu maşina într-un canal

Două persoane s-au înecat după ce au căzut cu maşina într-un canal

Două persoane s-au înecat după ce au căzut cu maşina într-un canal
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Iul 2011   •   17:41

O maşină s-a răsturnat într-un canal, în apropiere de localitatea Zebil, judeţul Tulcea. Echipele de intervenţie au descoperit două persoane decedate. Iniţial, au existat informaţii că o a treia victimă a rămas încarcerată în maşina scufundată, însă informaţia nu a fost confirmată.

Două persoane şi-au pierdut viaţa, luni după-amiază, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de pe un dig din pământ într-un canal al unei amenajări piscicole din localitatea Zebil din judeţul Tulcea, informează şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, colonel Florin Bascău, citat de Mediafax.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.00, când un autoturism Dacia s-a răsturnat la 180 de grade, cu capota în jos, rămânând deasupra doar roţile.
   
În autoturism se aflau două persoane din localitatea Zebil. Acestea au fost scoase din apă după aproximativ 30 de minute, de către pescarii aflaţi în zonă.
   
La locul accidentului a fost trimisă şi o ambulanţă, echipajul medical încercând fără succes resuscitarea celor două persoane.

 

×
Subiecte în articol: canal Tulcea masina inecati
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close