Antena 3 CNN Actualitate Două tinere au fost găsite DECEDATE într-un autoturism în centrul Capitalei. Una dintre ele avea o seringă înfiptă în zona inghinală

Două tinere au fost găsite DECEDATE într-un autoturism în centrul Capitalei. Una dintre ele avea o seringă înfiptă în zona inghinală

Două tinere au fost găsite DECEDATE într-un autoturism în centrul Capitalei. Una dintre ele avea o seringă înfiptă în zona inghinală
Sursa foto: foto: alba24.ro
12 Apr 2012   •   16:28

2 tinere în vârstă de 27 de ani au fost găsite moarte într-un autoturism.

UPDATE 18,60: Una dintre tinere avea probleme foarte mari cu banii, având multe datorii. Aceasta a plecat ieri de la domiciliu la volanul unui Logan, fiind foarte supărată. După plecarea acesteia, părinţii ei îngrijoraţi au făcut o sesizare la Secţia de Poliţie, numărul maşinii fiind dat în urmărire locală.

UPDATE 17,50: Una dintre tinerele de aproximativ 27 de ani găsite moarte, miercuri noapte, într-o maşină din Capitală avea o seringă înfiptă în zona inghinală, în vreme ce asupra celeilalte a fost găsită o altă seringă, ambele obiecte fiind trimise la expertizare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
   
Tinerele au fost găsite în jurul orei 3.00, într-o maşină a firmei la care lucra una dintre cele două, au mai spus sursele citate.
   
Medicii legişti vor efectua autopsia cadavrelor, urmând să precizeze dacă decesele au fost provocate de o supradoză.
   
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis dosar de cercetare în acest caz. La acest moment, decesele sunt încadrate la "moarte suspectă", spun aceleaşi surse, potrivit cărora Parchetul aşteaptă rezultatele privind seringile şi cele două cadavre.


Cele două tinere au fost găsite într-un Logan, în sectorul 3 al Capitalei.  Imediat au sosit echipaje SMURD, însă nu au mai putut face nimic pentru fete, deoarece erau deja decedate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţei Capitalei, Alexandru Niculae, tinerele au fost găsite de proprietarul locului de parcare ocupat de maşina în care se aflau cele două.

Corpurile tinerelor au fost transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", pentru a se stabili cauzele morţii.

Cea mai probabilă ipoteză este o supradoză de droguri. În ultimii ani, numărul consumatorilor de droguri a crescut de 4 ori.

Surse spun că una dintre tinere care distribuia cosmetice ar fi acumulat mai multe datorii.





Ştire în curs de actualizare.




×
Subiecte în articol: droguri autoturism morga
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close