Antena 3 Actualitate Două trenuri au deraiat! Traficul CFR este oprit pe relațiile București Obor-Pantelimon și Reșița Nord-Caransebeș

Două trenuri au deraiat! Traficul CFR este oprit pe relațiile București Obor-Pantelimon și Reșița Nord-Caransebeș

de Diana Dragotescu    |    13 Sep 2020   •   13:30
Două trenuri au deraiat!  Traficul CFR este oprit pe relațiile București Obor-Pantelimon și Reșița Nord-Caransebeș
Sursa foto: Agerpres

Două trenuri au deraiat în urmă cu puțin timp, unul dintre ele în București în Gara Obor. Este vorba despre un tren de călători și un tren privat de marfă, confrom CFR

CFR a anunțat că traficul este închis pe reșațiile București Obor-Pantelimon și Reșița Nord-Caransebeș

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este închis pe relațiile București Obor - Pantelimon și Reșița Nord – Caransebeș, din cauza deraierii de vagoane din compunerea a două trenuri, un tren de călători R 8023 și un tren privat de marfă.

Circulația trenurilor este închisă la această oră pe relația București Obor - Pantelimon (și retur), după ce primul vagon din compunerea trenului de călători R 8023 a deraiat de un boghiu, la ieșire din stația București Obor. Până la finalizarea operațiunilor de intervenție pentru repunerea pe șină a vagonului deraiat și retragerea garniturii în stație, trenurile care aveau plecare din stația București Obor pentru direcția Constanța, vor avea ca stație de plecare/sosire Gara București Nord.

Circulația trenurilor este închisă la această oră și pe relația Reșița Nord - Caransebeș, din cauza deraierii, la intrare în halta Cornuțel Banat, a 12 vagoane și răsturnarea unui vagon, din compunerea unui tren privat de marfă. Trenul care aparține operatorului privat de marfă Tim Rail Cargo, avea în compunere 25 de vagoane încărcate și circula pe relația Reșița Nord - Slatina. Menționăm faptul că în cazul acestei deraieri, în perioada necesară operațiunilor de intervenție pentru repunerea pe șină a vagonelor deraiate și a vagonului răsturnat, SRCF Timișoara va asigura transbordare auto pentru trenurile de călători, pe relația Reșița Nord – Caransebeș.

Precizăm faptul că personalul feroviar al Sucursalelor CF București și Timișoara, pe raza cărora s-au înregitrat cele două evenimente feroviare, va interveni cu trenuri de ajutor cu vinciuri hidraulice, pentru repunerea pe şină a vagoanelor, iar la finalul intervențiilor personalul de specialitate va verifica starea liniei şi va intervini pentru eventuale remedieri din punct de vedere tehnic, proceduri necesare pentru redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă”, anunță CFR. 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: trenuri deraiat

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close