Antena 3 CNN Actualitate Dovada fraudei de 10 milioane de euro în care este implicat viitorul ginere prezidenţial

Dovada fraudei de 10 milioane de euro în care este implicat viitorul ginere prezidenţial

Dovada fraudei de 10 milioane de euro în care este implicat viitorul ginere prezidenţial
Sursa foto: Foto: paperkraft.blogspot.com
de S.T.    |    04 Dec 2013   •   21:46

La Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a prezentat în serile anterioare documente explozive despre o afacere halucinantă în care este implicat viitorul ginere prezidenţial: Despăgubiri de 10 milioane de euro pentru nişte terenuri care au aparţinut familiei brătienilor!
 
Miercuri seară, Mihai Gâdea a prezentat DOVADA că întreaga retrocedare se sprijină pe un fals greu de imaginat!

O hotărâre prezentată de instanţă în data de 23 decembrie 2009 arată că Eleonora Brătianu, moştenitoare a terenului familiei brătienilor, a murit.Mihai Gâdea a prezentat, în direct, la Sinteza Zilei, certificatul de deces al Eleonorei Brătianu.

Potrivit certificatului de deces, Eleonora Brătianu moare în data de 12 mai 2011.

În momentul în care instanţele permiteau despăgubiri de milioane de euro din partea Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, în baza faptului că moştenitoarea Eleonora Brătianu era moartă, doamna era încă în viaţă.Hotărârea instanţelor de acordare a unei despăgubiri record pentru 90 de hectare în comuna Stefăneşti a fost posibilă datorită unor nereguli pe care niciun magistrat nu le-a sesizat, deşi era vorba de o acţiune împotriva statului.

După obţinerea drepturilor litigioase de la moştenitorii familiei Brătianu de către avocatul Radu Pricop, rolul cheie l-a jucat firma care a stabilit valoarea terenurilor şi care la un calcul simplu a ajuns să coste peste 11.000 de euro metru pătrat.

De aici şi valoarea uriaşă la care s-a ajuns ca despăgubire şi pe care instanţa a aprobat-o fără dubii.

Mai mult, apar semne de întrebare şi asupra Autorităţii de retrocedare care ar fi trebuit să valideze evaluarea cu ajutorul unei comisii.

Aceasta nu a putut însă ţine şedinţa, la momentul prezentării raportului de evaluare, din lipsă de cvorum.
 
Statul român are cinci ani la dispoziţie să strângă bani de la contribuabili şi să-i plătească iubitului Ioanei Băsescu despăgubirea în valoare de 10 milioane de euro.

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Sprijinul americanilor pentru Ucraina s-a prăbușit
x close