Antena 3 CNN Actualitate Dovada presupusei răpiri: Primele imagini de la incidentul pentru care este arestat Becali (VIDEO)

Dovada presupusei răpiri: Primele imagini de la incidentul pentru care este arestat Becali (VIDEO)

Dovada presupusei răpiri: Primele imagini de la incidentul pentru care este arestat Becali (VIDEO)
Sursa foto: Apel
03 Apr 2009   •   14:01

Parchetul a prezentat vineri apelul telefonic la 112, de la care autorităţile s-au autosesizat şi au pornit ancheta în cazul Gigi Becali. Anchetatorii au făcut publice şi imaginile înregistrate de camere de supraveghere din momentul răpirii hoţilor de către gărzile de corp ale lui Becali.

Antena 3 prezintă primele imagini înregistrate la locul incidentului dintre presupuşii hoţi ai maşinii lui Gigi Becali şi oamenii săi, veniţi să o recupereze, precum şi apelul telefonic anonim dat la 112 prin care s-a anunţat bătaia din stradă.

Imaginile sunt surprinse de camerele de supraveghere din două intersecţii - una din apropierea Stadionului Dinamo şi alte imagini de la intersecţia str. Dr. Iacob Felix cu Şos. Nicolae Titulescu din Bucureşti, sectorul 1.

Apelul de urgenţă a fost efectuat de către un martor ocular care a refuzat, însă, să-şi dezvăluie identitatea. Acesta i-a comunicat recepţionistei împrejurările în care s-a desfăşurat incidentul.

Bărbatul susţine că au fost trase focuri de armă şi câţiva oameni au fost introduşi în portbagajul unei maşini.



Probele din dosarul lui Gigi Becali constau în măturiile celor sechestraţi pentru furtul maşinii omului de afaceri, precum şi ale martorilor la agresiune. De asemenea, Parchetul Tribunalului Bucureşti anunţă că mai există expertize medicale, înregistrări telefonice şi video.

"La data de 27 ianuarie 2009 organele de cercetare penală au fost sesizate, în urma unui apel anonim înregistrat la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 00.30, la intersecţia str. Dr. Iacob Felix cu Şoseaua Nicolae Titulescu din Bucureşti, sectorul 1, a avut loc un incident în cadrul căruia s-au tras focuri de armă, un autoturism a fost avariat şi abandonat la faţa locului de către ocupanţii acestui, iar un bărbat a fost agresat - fiind lovit şi împuşcat cu o armă de foc - de către mai multe persoane neidentificate şi apoi a fost introdus cu forţa în portbagajul altui autoturism, care a părăsit a locul incidentului, deplasându-se în direcţia B-dului Ion Mihalache", se arată în comunicatul remis de Parchet.

Şi în presa de vineri apar declaraţii ale celor trei bărbaţi care i-ar fi furat maşina lui Gigi Becali. Ei au recunoscut pentru Cancan că au încercat să-l şanteze pe Becali, după ce au fost bătuţi de oamenii lui, dar şi faptul că procurorii au încercat să-i convingă să dea declaraţii în acest caz.

Omul de afaceri Gigi Becali a fost arestat, vineri dimineaţă, pentru 29 de zile, în urma acuzaţiilor de privare de libertate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close